Het park


Prachtig park in een bosrijke omgeving

Bungalowpark De Kern is een prachtig park in een bosrijke omgeving. Dit bungalowpark ligt midden op de Veluwe, in het pittoreske Putten. Het park bestaat uit diverse chalets en recreatiewoningen en is erg geschikt voor liefhebbers van rust en ruimte. Er zijn maar weinig streken in ons land waar u zo onbekommerd kunt wandelen en fietsen als op de Veluwe. Vanaf het park loopt u gelijk de bossen in, waar u heerlijk kunt genieten van de natuur.

Pluspunten van het park

° Op het park bevinden zich fraaie recreatiewoningen en chalets
° Het is een prachtig park met een aantal leuke faciliteiten
° De locatie van het park is schitterend in het Veluwse Putten.
° Het park grenzend aan het bos

Grand-cafe 002
Alle wegen op het park zijn verhard en er is voldoende straatverlichting aanwezig. Bovendien is het park door middel van een slagboom afgesloten voor onbevoegden, waardoor u veiligheid en privacy is gewaarborgd. Kortom: het park leent zich prima om vier seizoenen lang op een aangename manier te recreëren.
Bungalowpark De Kern beschikt over een prachtig grand café, waar het zomers en s’ winters goed vertoeven is. Hier worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Het zwembad met kinderbad en de vele speeltoestellen voor de kinderen maken het park compleet.

Faciliteiten park
° Bar/café
° Buiten zwembad
° Restaurant
° Speeltuin

Foto’s zien van de faciliteiten klik hier

Geef een reactie